Over Aruba

One happy island

Aruba heeft fantastische, kilometerslange stranden. Niet zomaar stranden, maar parelwitte met palmbomen en een azuurblauwe zee! Het water van de Caribische zee is warm en rustig, dus zeer aangenaam. Langs de kustlijn zijn veel luxe hotels, restaurants, bars en boulevards met winkel(centra). Uiteraard is het eiland, net als het gehele Caribische gebied, een Eldorado voor watersporters.

Golfers kunnen terecht op twee prachtige golfbanen, Tierra del Sol (18 holes) en Divi Golf (9 holes) met de meest schitterende uitzichten op omgeving en de kustlijn. Ook voor natuurliefhebbers is er veel te ontdekken; Arikok National Park bijvoorbeeld. En niet te vergeten de onderwaterwereld. Aruba is zeer geliefd bij snorkelaars en diepzeeduikers vanwege de prachtige koraalriffen voor de kustlijn. Spectaculaire kleuren en ongelofelijke vormen maken het koraalrif een van de grootste natuurwonderen.

Aruba is erg westers ingesteld. Dit is te merken aan de goede kwaliteit van de restaurants. Van sushi tot een Franse bistro op een toplocatie in Oranjestad of romantisch op het strand bij Palm Beach. In de supermarkten zijn veel Nederlandse merken te vinden. Er zijn ook veel luxe winkels. Winkelen is aantrekkelijk op Aruba vanwege het voordelige belastingsysteem en de gunstige koers van de US Dollar. 

Voor meer informatie over Aruba: www.aruba.com .

Comments are closed.